.
 .

TEŞEKKÜRLER

 

Bursa Uludağ Üniversitesi İznik Meslek Yüksekokulu 2023 Yılı YKS Yerleşme Raporu;

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2023-2024 yılı merkezi yerleştirme ile öğrenci alan Yükseköğretim Ön Lisans Programları çerçevesinde Bursa Uludağ Üniversitesi İznik Meslek Yüksekokulu dört bölüm altı programda yüzde yüz doluluk ile tercih edildi.

İznik Meslek Yüksekokulu’nda Çini Sanatı ve Tasarımı, Seramik ve Cam Tasarımı, Gıda Teknolojisi, Harita ve Kadastro, Mimari Restorasyon, Turist Rehberliği Programları bulunmakta olup, bu programlara yeni kayıtlı 274 öğrenci hak kazanmıştır. Bu öğrencilerin 8’i 35 yaş üzeri kadınlar tarafından tercih edilmiş ve Mimari Restorasyon Programı 61 öğrenci ile en fazla yerleşen program olmuştur.

Bursa Uludağ Üniversitesi İznik Meslek Yüksekokulunu, dört medeniyetin merkezi, doğa harikası, tarım ve tarih şehri güzel İznik’imizi tercih eden değerli öğrencilerimize TEŞEKKÜR ediyoruz. Öğrencilerimizi İlçemizde ve Yüksekokulumuzda ağırlamaktan memnunluk duyar, kayıt yaptıran ve eğitimlerine devam eden tüm öğrencilerimize BAŞARILAR dileriz. 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [31-Ağu-2022]

Haber Görüntüleme : [1.669]