GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI KARİYER PLANLAMA DERSİNİN SÖYLEŞİ KONUĞU: TUBA ÇOBAN

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından geliştirilen bu yıl üniversitelerde ilk kez uygulanmakta olan Kariyer Planlama Dersi kapsamında Gıda Teknolojisi Programı birinci sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Dr. Berrak DELİKANLI KIYAK önderliğinde 29.12.2021 tarihinde saat 20:00’de Gıda Mühendisi Tuba ÇOBAN ile online olarak buluşmuştur. Tuba ÇOBAN kendi kariyer hikayesini öğrencilere aktarırken; özellikle DGS ile geçiş yapma sürecindeki zorlukları ve bu süreci nasıl daha kolay atlatılabileceği konusuna değinmiş ve mezun sonrası iş hayatının dinamikleri ve beklentileri konusunda kendi deneyimlerinden örnekler vererek söyleşisini tamamlamıştır.

Tuba ÇOBAN kimdir?

13 Şubat 1993 doğumlu olan Tuba ÇOBAN ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise B.U.Ü. İznik MYO Gıda Teknolojisi programında başlayan Tuba ÇOBAN dikey geçiş sınavı ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümüne geçiş yaparak 2019 da mezun olmuştur. Mezuniyetini takiben Ayşenur & Turan Gıda Kontrol Laboratuvarında Gıda mühendisi olarak işe başlayan Tuba ÇOBAN, çalışma hayatına aynı kurumda Fiziksel Bölüm şefi olarak devam etmektedir.

Haber Tarihi : [03-Oca-2022]

Haber Görüntüleme : [962]