GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI KARİYER PLANLAMA DERSİNİN SÖYLEŞİ KONUĞU: Fatma TAHTASIZ
 GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI KARİYER PLANLAMA DERSİNİN SÖYLEŞİ KONUĞU:  Fatma TAHTASIZ

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından geliştirilen bu yıl üniversitelerde ilk kez uygulanmakta olan Kariyer Planlama Dersi kapsamında Gıda Teknolojisi Programı birinci sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Dr. Berrak DELİKANLI KIYAK önderliğinde 22.12.2021 tarihinde saat 14:00’de Gıda Teknikeri Fatma TAHTASIZ ile online olarak buluşmuştur. Fatma TAHTASIZ kendi kariyer hikayesini öğrencilere aktarırken; iş hayatında kişinin kendisini sürekli olarak canlı tutması ve hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmaması gerektiğini ayrıca verilen emeklerin  mutlaka ileriki zamanlarda insanın hedeflerine ulaştıracağını vurgulayarak söyleşisini tamamlamıştır.

Fatma Tahtasız Kimdir;

Fatma Tahtasız aslen Şanlıurfalı olup, ilk, orta ve lise öğrenimini Şanlıurfa’da tamamlamıştır. Şanlıurfa Meslek Yüksek Okulu Gıda Teknolojisi programını bitirmiştir. İlk iş hayatına 2017 yılında Mersin Coca-Cola da Cappy meyve sularında laborant olarak başlayan Fatma Hanım sonrasında catering alanında kendini geliştirip birçok firmada üretim ve kalite müdürü olarak çalışmıştır. Şu an Bursa’nın en büyük özel okullarından birinde hem üretim hem de satın alma sorumlusu olarak çalışmaktadır.

Haber Tarihi : [23-Ara-2021]

Haber Görüntüleme : [885]