Gıda Teknolojisi Programı Kariyer Planlama Dersinin Söyleşi Konuğu: Hilal DÖNMEZ

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından geliştirilen bu yıl üniversitelerde ilk kez uygulanmakta olan Kariyer Planlama Dersi kapsamında Gıda Teknolojisi Programı birinci sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Dr. Berrak DELİKANLI KIYAK önderliğinde 15.12.2021 tarihinde saat 12:00’de Gıda Teknikeri Hilal DÖNMEZ ile online olarak buluşmuştur. Hilal DÖNMEZ kendi kariyer hikayesini öğrencilere aktarırken; iş hayatının dinamikleri ve beklentileri konusunda kendi deneyimlerinden örnekler vererek söyleşisini tamamlamıştır.

Hilal DÖNMEZ kimdir?

Hilal DÖNMEZ aslen Bursa doğumlu olup, ilk, orta ve lise eğitimini Bursa’da tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise Bursa Uludağ Üniversitesi İznik MYO Gıda Teknolojisi programında tamamlamıştır. İlk iş hayatına 2017 yılında Erbak Uludağ İçecekte proses teknikeri olarak başlayan Dönmez, sonrasında mesul müdürü olarak Elmas Su Fabrikasında çalışmıştır. Şu an ise AR-GE laborantı olarak Golf Dondurmada çalışma hayatına hala devam etmektedir.

Haber Tarihi : [16-Ara-2021]

Haber Görüntüleme : [1.138]