AKTS Yükü Eksik Olan Öğrenciler (Mezun Konumundaki Öğrenciler)

AKTS Yükü Eksik Olan Öğrenciler

(Mezun Konumundaki Öğrenciler)

AKTS müfredatına tabi önlisans öğrencilerinin giriş yılı itibariyle program sürelerine göre müfredatlarında yer alan minimum AKTS yükünü (120 AKTS) sağlamaları halinde, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonunda mezun olacaklardır. Ancak öğrenim gördükleri programların, ders planlarında yapılan AKTS değişikliği nedeniyle, program

sürelerine göre belirlenen AKTS yükünü tamamlayamayan öğrencilerin mağduriyetlerini önlemek amacıyla, AKTS yüklerini tamamlamaları ve mezun olabilmeleri için Beden Eğitimi Bölüm Başkanlığı tarafından açılacak dersten eksik kalan AKTS kredisi kadar ders almaları gerekmektedir. Söz konusu ders öğrencilerin eksik AKTS kredi değerinde açılacaktır. Öğrencilerimizin Program Başkanlarından onay aldıktan sonra öğrenci işleri bürosuna müracaat etmeleri gerekmektedir. Dersler her dönem açılacak olup bu haktan sadece ilgili dönemin sonunda mezun olacak, Bölüm Mezuniyet Komisyonundan onay alan öğrenciler yararlanacak olup başvuru işlemleri 18-22 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru Formu ekte yer almaktadır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [20-Şub-2019]