İŞ YERİ EĞİTİMİ-I DERSİ İÇİN YAPILACAK İŞLEMLER

BAHAR-1 NİSAN 2019 ) İş Yeri Eğitimi Dosyası'nı Ders Yürütücüsüne teslim etmesi gerekmektedir.

İlgili formları (Form-1 Eğitim Rehberi, Form-2 Kapak, Form-3 İşveren Değerlendirme Formu, Form-4 Değerlendirme Formu - Final sınavı için, Form-6 Günlük Devam Çizelgesi ve Form-7 Günlük Çalışma Rapor sayfası) Meslek Yüksekokuluz web sayfamızdan indirerek doldurunuz ve ders yürütücünüze onaylatınız.

NOT: Günlük Devamsızlık formu dersin başladığı ilk günden itibaren tüm öğrencilerimizde hazır bulunmalıdır.

İŞ YERİ EĞİTİMİ I-II DERSLERİ DERS YÜRÜTÜCÜLERİ

MİMARİ RESTORASYON PROGRAMI: