Uluslararası Konferans ve Sergi İnşaat Güvenliği ve Sağlığı Odağımız İnsan – Vizyon Sıfır'a Katılın Konferans Daveti

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve ISSA (Uluslararası Sosyal Güvenlik Kuruluşları Birliği) tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan inşaat sektöründe Vision Zero (Hedef Sıfır) temalı İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı 11-12 Ocak 2024 tarihlerinde 09:00-12:00 saatlerinde Merinos Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Bu konferansın eş zamanlı bir oturumu 11 Ocak 2024 tarihinde  Perşembe günü saat 13:30- 15:00 arasında Bursa Uludağ Üniversitesi Mete Cengiz Kültür Merkezi Özel Harekat Timi İlyas Kaygusuz Salonunda  yapılacaktır.

Uluslararası Sosyal Güvenlik Kuruluşları Birliği (ISSA), İnşaat Kazalarını Önleme Bölümü Başkanı ve Alman Sosyal Kaza Sigortalar Kurumu (DGUV) Kıdemli Uzmanı Prof. Karl-Heinz Noetel  “İnşaat sektöründe - Vision Zero (Hedef Sıfır)” konulu sunumunu gerçekleştirecektir.

Tüm akademik, idari personel  ve öğrencilerimizi bekliyoruz.

Haber Tarihi : [09-Oca-2024]

Haber Görüntüleme : [333]