Lisans Öğrencilerimize TÜBİTAK tan 6 Ay Boyunca Ayda 3000 TL Burs İmkanı
 Lisans Öğrencilerimize TÜBİTAK tan 6 Ay Boyunca Ayda 3000 TL Burs İmkanı

Lisans Öğrencilerimize TÜBİTAK tan 6 Ay Boyunca Ayda 3000 TL Burs İmkanı

Sevgili Öğrenciler:
Lisans öğrencilerine yönelik 2247-C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) Projesi kapsamında Bölümümüzün Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Mardani hocamızın yürütücüsü olduğu 2 adet Araştırma Projesi için Bursiyer alımı yapılacaktır. Alınacak bursiyerler BUÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Malzemesi Laboratuvarında devam eden deneysel çalışmalarda görev alacaktır. Bu sebeple, Bursa'da ikamet edebilen arkadaşlar tercih edilecektir.

1) Proje No: 222M245
Proje Adı: Su Azaltıcı Özelliğe Sahip, Verimli ve Puzolanli Bağlayıcı Sistemler ile Uyumlu Öğütme Kolaylaştırıcı Katkı Geliştirilmesi

2) Proje No: FGA-2023-1278
Proje Adı: Çimentolu Sistemlerde Kullanılabilen Üstün Performanslı Puzolanik Özelliğe Sahip Çevre Dostu ve Ekonomik Polipropilen Esaslı Akıllı Liflerin Geliştirilmesi

Burs miktarı: 3.000 TL/Ay
Burs süresi: 6 aylık olmaktadır. Bursiyerin projede görev almaya başladıktan sonra projenin 6 aydan daha erken bitmesi ya da bursiyerin lisans öğrenimini tamamlaması (mezun olması) halinde bursiyerlik durumu da sonlandırılır.


Öğrenci Başvurusu (13-27 Kasım 2023)
Öğrenci başvuruları bu aşamada alınacaktır. Türkiye’de İnşaat Mühendisliği Bölümünde Lisans programına kayıtlı ve program ilanında belirtilen başvuru koşullarını sağlayan öğrenciler https://lnkd.in/dm8T3eyV adresinden ybaşvuru yapacaklardır. Her öğrenci 1 projeye başvuru yapabilecektir.
 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [20-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [619]