2022 Yaz Dönemi Staj Duyurusu

T.C.

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İNEGÖL İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

2022 YAZ DÖNEMİ STAJ DUYURUSU

Fakültemiz öğrencilerine 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 5. maddesi ile Bursa Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi  öğrenci staj yönergesinde belirtilen kurallar çerçevesinde staj (20 işgünü) yapma imkânı sağlamış bulunmaktadır.

Buna göre Staj başvurusu yapmak isteyen öğrencilerin aşağıda belirtilen şartları sağlaması gerekmektedir.

1) Disiplin cezası almamış olmalı,

2) GANO’su 2 ve üzerinde olmalı,

3) 2’nci, 4’üncü, 6’ncı ve 8’nci yarıyıl öğrencisi olmalı, Staj Başvuru Tarihleri

Staj Başvuru Tarihleri

1.Grup  : 20 Haziran 2022 - 30 Haziran 2022

2.Grup :  25 Temmuz 2022- 05 ağustos 2022

Yukarıda belirtilen şartları sağlayan öğrencilerimiz, aşağıdaki linkte yer alan staj başvuru formundan çıktı alarak işyerine onaylattıktan (işyeri kaşesi ve yetkili imzası olacak) sonra ilgili belgeyi taratarak Staj Büromuzun YBS Bölüm Sekreterliğine evraklarını teslim etmeleri gerekmektedir.  Form üzerindeki iletişim bilgileri (mail, telefon ve öğrenci numarası) mutlaka doldurulmalıdır. Eksik bilgi içeren formlar kabul edilmeyecektir.. Sosyal Güvenlik Kurumu sistemi üzerinden düzenlenen işe giriş bildirgeleri düzenlendikten sonra İşe giriş bildirge örneklerini E –DEVLET üzerinden alınacaktır.

Not: Stajla ilğili her türlü sorularınız için inifstaj@uludag.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

STAJ BAŞVURU EVRAKLARI

1. Grup

STAJ BAŞLAMA :                                                                        18 Temmuz 2022 PAZARTESİ

STAJ BİTİŞ                                                                                    12 Ağustos 2022