KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN YEDEK ADAY LİSTESİ

21-22 K.Arası Yatay geçiş sonuç - Yedek Liste


KAYIT TARİHİ: 23-24-25 AĞUSTOS 2021( İNEGÖL İŞLETME FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROSU - İNEGÖL YERLEŞKESİ  KAYIT SAATLERİ: 09:00 - 16:45)

KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KESİN KAYIT ESNASINDA İSTENEN BELGELER

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler, aşağıdaki belgelerle birlikte başvuru sırasında sisteme yükledikleri belgelerin asıllarını kesin kayıt sırasında teslim etmek zorundadırlar.

1- Ders içerikleri kesin kayıt esnasında muafiyet işlemleri için verilecektir (Üniversitemiz programlarına ait müfredatlarda yer alan muafiyet talebinde bulunulacak dersler için gereklidir)

2- Öğrencilerin kayıtlı oldukları Üniversitelerinden alacakları yatay geçişine engel durumun (öğrencinin kitap, cihaz ve vb materyal) olmadığına dair belge, (Kesin kayıt sırasında verilecektir.)

3- İki adet vesikalık fotoğraf

*Kesin kayıt sırasında belge eksiği olan öğrencilerin kayıtları yapılmayacak, varsa yerlerine yedek adaylar çağrılacaktır.

* Yatay geçiş başvurusu kabul edilerek kesin kayıt yaptıran öğrenciler 23 Eylül 2021 tarihine kadar yatay geçiş hakkından vazgeçebilirler.

*Hakkından vazgeçen öğrencilerin kayıt yaptırdıkları birime dilekçe ile başvurmaları durumunda yatay geçiş işlemleri iptal edilir. Bu öğrenciler yatay geçiş yapmış öğrenci kabul edilmez ve yatay geçiş başvurusu yaptıkları yükseköğretim kurumuna geri dönerler. Bu öğrenciler yatay geçiş kaydını iptal ettirdikleri yıl/dönemde başka bir yükseköğretim kurumuna yatay geçiş hakkı elde etmeleri durumunda yatay geçiş yapabilirler.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [20-Ağu-2021 12:41]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [20-Ağu-2021 12:41]

Duyuru Görüntüleme : [849]