BUÜ ELT Ankara’da

Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı ve İngilizce Öğretmenliği öğretim üyesi Prof. Dr. Amanda YEŞİLBURSA; Gazi Üniversitesinin ortağı olduğu, Birleşik Krallık Sheffield Üniversitesi’nin yürütücülüğünü yaptığı ve British Council (İngiliz Kültür Derneği) tarafından desteklenen “PRELIM 3 “Developing Teacher Support Sources for the Secondary School English Language Teaching Programme in Less Developed Regions in Türkiye” projesinin kapanış ve yaygınlaştırma konferansına “Bringing Two-Dimensional Materials to Life in the English Language Classroom” adlı konuşmasını yapmak üzere davet edilmiştir.  23 Şubat 2024 tarihinde  Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda gerçekleştirilen konferansta Prof. YEŞİLBURSA, ve İngilizce Öğretmenliği ABD öğretim elemanlarından Doç. Dr. Figun DİNÇER, Dr. Öğr. Üyesi Ebru ATAK DAMAR, Dr. Öğr. Üyesi Pınar SALI, Arş. Gör. Muhammed Talha IŞIK ile İngilizce Öğretmenliği Bilim Dalı Yüksek Lisans program öğrencisi ve Bartın Üniversitesi öğretim elemanı Arş. Gör. Bedirhan Berk ORAN, Sheffield ve Gazi Üniversitesindeki meslektaşları ve MEB İngilizce öğretmenleriyle materyal geliştirme ve uyarlama konusu üzerinde değerlendirmelerde bulunmuşlardır. Ayrıca konferansa katılan öğretim elemanlarımız İngiliz Kültür Derneğinin Türkiye İngilizce Eğitimi ve Yükseköğrenim Başkanı Ayşen Güven Hanım ile ileride yapılacak olan projeler hakkında ön görüşmeler gerçekleştirilmişlerdir.

Haber Tarihi : [04-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [191]