ENCITS ERASMUS+ PROJESİ KAPSAMINDA FARKLI TARİHLERDE ÇEVRİMİÇİ TOPLANTILAR DÜZENLENMİŞTİR
 ENCITS ERASMUS+ PROJESİ KAPSAMINDA FARKLI TARİHLERDE ÇEVRİMİÇİ TOPLANTILAR DÜZENLENMİŞTİR

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin ortak olduğu ve BUU proje koordinatörü Prof. Dr. Zübeyde Sinem Genç tarafından yürütülen "Enhancing Creative and Innovative Teaching Skills Through Training and Observation" adlı Erasmus+ KA2 projesi farklı branşlardan öğretmenlere yaratıcı ve yenilikçi öğretme becerileri kazandırmayı amaçlamaktadır. Genel koordinatörlüğünü İznik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yürüttüğü Hollanda, İspanya, İtalya ve Bulgaristan ortaklı projede tüm katılımcı ülkelerde yaratıcı ve yenilikçi öğretim becerileri konusunda eğitimler düzenlenmiştir.

ENCITS Erasmus+ projesinin etkin bir şekilde yürütülmesi amacıyla ortak ülkelerin koordinatörlerinin katılımıyla farklı tarihlerde çevrimiçi toplantılar yapılmıştır.

İlk toplantı 2 Şubat 2021 tarihinde düzenlenmiştir. Bu toplantıda projenin yol haritası çizilmiştir.

İkinci toplantı ise 21 Mayıs 2021 tarihinde yapılmıştır. Bu toplantıda Türkiye’de düzenlenecek birinci eğitim aktivitesinin içeriği ve aşamaları konuşulmuştur.

 

Üçüncü çevrim içi toplantı 21 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleşmiştir. Bu toplantı kapsamında İspanya’da gerçekleştirilecek eğitimin içeriği tartışılmıştır.

10 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilen dördüncü çevrim içi toplantıda ise bir sonraki hareketliliğin aşamaları ve eğitimin içeriği ele alındı.

13 Haziran 2022 tarihinde 5. çevrimiçi toplantı düzenlendi. Bu toplantıda projenin nasıl ilerlediğine dair fikirler paylaşıldı.

6. çevrimiçi toplantı ise 20 Ocak 2023 tarihinde düzenlenerek Bulgaristan’da yapılacak olan çoğaltıcı etkinlik planlandı.

 

Son toplantı 23 Mayıs 2023 tarihinde çevrimiçi ortamda düzenlendi. Bu toplantıda final raporunun düzenlenmesi konusunda fikir paylaşımı yapıldı.

 

 

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [12-Tem-2023]

Haber Görüntüleme : [541]