2020-2021 Mezuniyet Törenimiz Hakkında- Graduation

Sevgili Öğrencilerimiz =Yepyeni Öğretmenlerimiz öncelikle İngilizce Öğretmenliği Ana Bilim dalında görev yapan tüm öğretim elemanları olarak sizleri en içten duygularımızla tebrik ederiz. Üniversitemiz yönetiminin içinde bulunduğumuz koşullar içerisinde aldığı kararlar doğrultusunda  bölümümüzün 2020-2021 Mezuniyet Töreni 30 Haziran 2021 tarihinde 14:30-15:45  saatleri arasında Google Meet platformu üzerinden yapılacak olup toplantı bağlantısı aşağıda (ve afişteki karekodda) bulunan formu dolduran mezunlarımızın kayıt yapacakları e-posta adresinize gönderilecektir. (Bu sebeple kayıt işleminde e-posta adresinizin etkin kullanımda olduğunu kontrol etmenizi önemle hatırlatırız.)

Mezuniyet törenimizde her birimizin kıymet verdiklerimizi korumak ve güvende kılmak adına yaptığımız fedakarlıklar doğrultusunda yüzyüze bir etkinlik planlaması yer alamayacaktır. Mezuniyet öncesi fotoğraf çekimi tarzı bir etkinlik gerçekleştirmek isteyen mezunlarımız bireysel olarak hijyen ve mesafe koşul ve kurallarını dikkate alarak planlamalarını şahsen yapabilirler. Böyle bir etkinlik planlayacak mezunlarımız hazırlanmış olan cübbe, kep ve binişlerin temini için Eğitim Fakültemizin dekanlığına şahsen başvurabilirler.

Sizleri şimdiden tebrik eder ve başarılarınızı kutlarız.

Mezuniyet Töreni Kayıt işleminizi aşağıdaki bağlantıdan yapabilirsiniz.

Haber Tarihi : [20-Haz-2021]

Haber Görüntüleme : [1.649]