Pazarlama Öğrencilerimize “Etkili İletişim ve Beden Dili” Eğitimi
 Pazarlama Öğrencilerimize “Etkili İletişim ve Beden Dili” Eğitimi

Üniversitemiz, İnegöl Meslek Yüksekokulu tarafından yıl boyunca gerçekleştirilen “Kişisel Gelişim” eğitimlerine bir yenisi daha eklendi. 02 Kasım 2022 tarihinde İnegöl Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Mehmed Akif Aslan tarafından İnegöl Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda, " Eğitimi" verildi.  Pazarlama bölümünde öğrenim gören öğrencilerle +1 ÜNİVERSİTE projesi öğrencilerinin katıldığı eğitime ilgi yoğundu.
Çeşitli üniversiteler, eğitim kurumları, kamu idarelerinde eğitimler veren Uzman Eğitmen Mehmed Akif Aslan, etkili iletişimin temel unsurlarından, nefes, ses, duruş, jest ve mimiklere konuşma etiğinden öğretim programlarına kadar temel farkındalık kazandıracak detayların öneminin altını çizdi.

İnteraktif bir şekilde katılımcıların da dâhil edildiği sahne etkinlikleri ile verimli bir eğitim gerçekleştirildi. Aslan, iletişimde bireye özgü eğitim programlarının gerçekleştirilmesinin önemine değinirken popülist finansal kar güden sığ sertifika programlarından uzak durulması gerektiğine değindi. Ayrıca beden dili kapsamında; duruş, göz teması, oturma şekli, mimikler başta olmak üzere tüm hususlara detaylı bir şekilde değinerek örneklerle anlattı.
 
Eğitim sonunda katılımcılar ile toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sn. Hikmet Sami YILDIRIM Eğitmen Sn. Aslan’a teşekkür belgesi takdim etti. 
Kişisel gelişim temasında çeşitli eğitimlerimiz yıl boyunca devam edecektir.
 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [09-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [1.690]