İşyeri Eğitimi II Dersi Duyurusu

T.C.

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

İNEGÖL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

2022–2023 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İŞYERİ EĞİTİMİ –II DERSİ BAŞVURULARI

NOT:  SINIF ORTALAMASI ( GANO 1,80’NİN) ALTINDA KALAN ÖĞRENCİLER İŞYERİ EĞİTİMİ II DERSİNİ ALAMAZLAR.

İŞYERİ EĞİTİMİ -II BAŞVURU EVRAKLARI

İletişim bilgilerinin öğrenciye ait cep telefonu numarası olması ve doğru şekilde yazılması gerekmektedir.

Sosyal Güvenlik Kurumu sistemi üzerinden düzenlenen işe giriş bildirgeleri düzenlendikten sonra herhangi bir tarih değişikliği sistemsel olarak yapılmayacaktır.

İşe giriş bildirge örnekleri E –DEVLET üzerinden alınacaktır.

Başvuru evraklarını en geç 09 ŞUBAT 2023 tarihi saat 17: 00 ‘ye  kadar sgk-staj birimine elden teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular değerlendirilmeyecektir.

İŞ KAZASI RAPORLARI VE HASTALIK RAPORLARI AYNI GÜN İÇERİSİNDE TARAFIMIZA BİLDİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR. AYRICA; SAĞLIK VE İŞ KAZASI RAPORLARI İLE SGK İŞLEMLERİNE AİT DİLEKÇELERİ imyosgk@uludag.edu.tr adresine gönderilebilir. 0224-711 27 81 dahili 61717 nolu iletişim numaramıza bilgi verilmesi gereklidir.

İşyeri Eğitimi -II  Dosyasını Yüksekokulumuzdan Temin Edebilirsiniz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [09-Oca-2023 08:14]