İşyeri Eğitimi II Dersi Duyurusu

T.C.

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

İNEGÖL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

2022–2023 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İŞYERİ EĞİTİMİ II  DERSİ BAŞVURULARI

NOT: SINIF ORTALAMASI ( GANO 1,80’NİN ) ALTINDA KALAN ÖĞRENCİLER İŞYERİ EĞİTİMİ DERSİNİ ALAMAZLAR

FR 1.2.3_ 01  Uygulamalı Eğitim Başvuru formu ( 3 adet )

FR 1.2.3_ 02  Uygulamalı Eğitim Sözleşmesi ( 3 adet )

İŞYERİ EĞİTİMİ DERSİ ALAN ÖĞRENCİLER YUKARIDA BELİRTİLEN EVRAKLARI DOLDURARAK,(FR 1.2.3_ 01 Uygulamalı Eğitim Başvuru formu ( 3 adet ) ve FR 1.2.3_ 02  Uygulamalı Eğitim Sözleşmesi ( 3 adet ), SGK Kurumu veya E-DEVLET üzerinden alınacak MÜSTEHAKLIK BELGESİ ) evraklarının imza onayları ve bilgi beyanlarını  eksiksiz bir şekilde tamamlayarak 20 EYLÜL 2022 tarihine kadar, Yüksekokulumuz SGK birimine elden  teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular değerlendirilmeyecektir.

İŞ KAZASI RAPORLARI VE HASTALIK RAPORLARI AYNI GÜN İÇERİSİNDE TARAFIMIZA BİLDİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR. AYRICA; SAĞLIK VE İŞ KAZASI RAPORLARI İLE SGK İŞLEMLERİNE AİT DİLEKÇELERİ   imyosgk@uludag.edu.tr  adresine gönderilebilir.

İPTAL İŞLEMLERİ DİLEKÇE İLE YAPILACAKTIR.

DEVLET KATKISI FONU İŞYERİ EĞİTİMİ DERSİ İÇİN ÖDENMEMEKTE OLUP; HER HANGİ BİR ÖDEME YAPILMAYACAKTIR.

İletişim bilgileri özellikle cep tel. kişiye ait olan numaraları  doğru  bir  şekilde evraklarda beyan  edilecektir; resim,işyeri ve diğer imza onayları tamamlanmış olması gerekmektedir.

Sosyal Güvenlik Kurumu sistemi üzerinden düzenlenen işe giriş bildirgeleri düzenlendikten sonra herhangi bir tarih değişikliği sistemsel olarak yapılmayacaktır.

İşe giriş bildirge örneklerini E –DEVLET üzerinden alınacaktır.

NOT: UYGULAMALI EĞİTİM BAŞVURU FORMU VE UYGULAMALI EĞİTİM SÖZLEŞMESİ FORMLARINI https://unikys.uludag.edu.tr/tr/document_categories LİNKİNİ TIKLADIKTAN SONRA DOKÜMAN KISMINA UYGULAMALI EĞİTİM YAZARAK ARAMA YAPILMASI GEREKMEKTEDİR. İSTENEN EVRAKLAR LİSTE HALİNDE EKRANA GELMEKTEDİR.

İŞYERİ EĞİTİMİ DOSYASI EVRAKLARI

FR 1.2.3_03    Uygulamalı Eğitim Dosyası Kapak Sayfası