İşyeri Eğitimi II Dersi Duyurusu

T.C.
BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ
İNEGÖL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

2021–2022 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İŞYERİ EĞİTİMİ II DERSİ BAŞVURULARI

NOT:  SINIF ORTALAMASI ( GANO 1,80’NİN) ALTINDA KALAN ÖĞRENCİLER İŞYERİ EĞİTİMİ DERSİNİ ALAMAZLAR.

İŞYERİ EĞİTİMİ II BAŞVURU EVRAKLARI

İşyeri Eğitimi yapacak öğrencilerin yukarıda belirtilen evrakları bilgisayar ortamında doldurarak, Yüksekokulumuz sgk-staj birimine 11 ŞUBAT 2022 tarihine kadar elden teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular değerlendirilmeyecektir.

İş kazası ve hastalık raporları aynı gün içerisinde tarafımıza bildirilmesi gerekmektedir.

İletişim bilgileri özellikle cep tel. kişiye ait olan numaraları doğru bir şekilde evraklarda beyan  edilecektir.

Sosyal Güvenlik Kurumu sistemi üzerinden düzenlenen işe giriş bildirgeleri düzenlendikten sonra herhangi bir tarih değişikliği sistemsel olarak yapılmayacaktır.

İşe giriş bildirge örnekleri E –DEVLET üzerinden alınacaktır.

İşyeri Eğitimi II Dosyasını Yüksekokulumuzdan Temin Edebilirsiniz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [29-Ara-2021]