Final E-Sınavlarına Teknik Aksaklık Nedeniyle Giremeyip Mazeret Sınavı Talep Edecek Öğrencilerin Yapması Gereken İşlemler

Final E-Sınavlarına Teknik Aksaklık Nedeniyle Giremeyip Mazeret Sınavı Talep Edecek Öğrencilerin Yapması Gereken İşlemler 

  1. Sınav esnasında yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle sınavına devam edemeyen ve mazeret sınav hakkı talebinde bulunacak olan öğrenciler, sınav bitiş süresini izleyen ilk 5 dakika içerisinde mazeret sınav hakkı başvurusunda kullanılmak üzere mutlaka bu durumu kanıtlayacak bir ekran görüntüsü (Sınav sırasında oluşan soruna ait Ukey Sınav Ekranındaki Uyarı Görüntüsünün fotoğrafı) almalıdır.
  2. Teknik Aksaklık Sebebiyle Mazeret Sınav Hakkı: Bireysel düzeyde yaşanan Teknik Aksaklıklar sebebiyle mazeret sınav hakkı VERİLMEMEKTEDİR, yalnızca UKEY sisteminden kaynaklı yaşanan teknik aksaklıklar sebebiyle mazeret sınav hakkı verilmektedir. Bu nedenle öğrencilerimizin sınav öncesinde gerekli önlemleri almalarını önemle rica ederiz (telefon, bilgisayar, tablet vb. cihazların olası bağlantı sorunları için hazır olması,  güvenli bir internet bağlantısı için kablo ve Wi-Fi alternatiflerinin bulunduğu ortamların tercih edilmesi, elektrik kesintisi için gerekli tedbirlerin alınması vb.).
  3. Öğrencilerin sistemden kaynaklanan teknik aksaklık bildirimleri için sınavın bitimini takip eden ilk beş dakika içinde sistemsel hatayı kanıtlayıcı UKEY ekran görüntüsü ile birlikte mazeret sınavı dilekçesini doldurarak imyogis@uludag.edu.tr adresine öğrenci numaralarından oluşan (öğrencino@ogr.uludag.edu.tr) ogr.uludag.edu.tr uzantılı e-posta adreslerini kullanarak mail atmaları gerekmektedir.
  4. Mazeret sınavı dilekçesi doldurulmadan yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. 

Mazeret Sınavı Dilekçesi: https://uludag.edu.tr/dosyalar/inegol/dilekce/13mazeretsinavtalep.docx

Mazeret sınav programı, final sınavlarının bitiminde https://uludag.edu.tr/inegol adresinde ilan edilecektir. 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [08-Oca-2021 08:52]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [14-Oca-2021 10:15]

Duyuru Görüntüleme : [1.222]