Uludağ Üniversitesi Anasayfa

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Öğretimi Hakkında

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Öğretiminde Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin gidebileceği üniversiteler ekte listelenmektedir.

Güz ve Bahar Yarıyılları sonunda yapılacak olan bütünleme sınavlarına katılan öğrenciler (başarısız oldukları dersler) yaz öğretimi hakkından yararlanamayacaklardır. (Ders Bazlı- Olarak

Yaz Öğretimine gidecek öğrencilerimizin gitmek isteği üniversiteden ders içeriği ve ders planlarını onaylı-imzalı olarak alıp, Yaz Okulu İzin Formu doldurup ekine ekleyerek Meslek Yüksekokulumuz Evrak Kayıt Birimine müracat etmeleri gerekmektedir.

NOT: Başvuru yapmadan yaz öğretimine giden öğrencilerin notları kabul edilmeyecektir.

EK

Uludağ Üniversitesi - İnegöl Meslek Yüksekokulu : Cerrah Yolu Üzeri 16400 İnegöl / BURSA +90 224 294 26 65