Mezun Aşamasındaki Öğrencilerin Dikkatine (Mezuniyet Talep Formu)

Mezun Aşamasındaki Öğrencilerin Dikkatine !!!

Bursa Uludağ Üniversitesi Senatosu Kararı gereğince Yüksekokulumuzdan mezun olabilecek öğrenciler aşağıdaki dilekçeyi doldurup imzalayarak en kısa sürede Öğrenci İşleri Bürosuna  teslim etmeleri,

0224 715 3361 numaraya faks çekmeleri veya imyogis@uludag.edu.tr e-mail adresine iletmeleri gerekmektedir.

Bu İşlemi yapmayan öğrencilerin mezuniyet işlemleri yapılmayacaktır.

Mezuniyet Başvurusu yapabilmek için ;

1. Giriş yılı 2013 ve öncesi olan öğrenciler   Müfredattaki  zorunlu ve seçmeli dersleri alması, stajını başarı ile tamamlaması ve Genel Akademik Not ortalamasının  2:00 ve üzeri olması şartı aranmaktadır.
  2. Giriş yılı 2014 ve sonrası öğrenciler Müfredattaki  zorunlu ve seçmeli dersleri alması, stajını başarı ile tamamlaması ve Genel Akademik Not ortalamasının  2:00 ve üzeri olması ve 120 AKTS almış olmaları.

Mezuniyet işlemlerinin tamamlanabilmesi için öğrencilerimiz öğrenci kimlik kartlarını teslim etmek zorundadır, kimlik kartının kaybedilmesi halinde yerel veya ulusal gazetede yayımlanmış ilan ile yazılı başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

MEZUNİYET BAŞVURU DİLEKÇESİ

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular