Kütüphane Yayın Talepleri

Kütüphaneye Materyal Sağlama -  Yayın Talepleri


Üniversitemiz mensubu akademik ve idari personel ile öğrencileri kütüphanemizden yayın talebinde bulunabilirler.

 

Yayın Talepleri (Basılı Kitap, e-Kitap, Basılı Dergi, e-Dergi)


Öğrencilerimiz, yayın taleplerini sadece Uludağ Üniversitesi Fuat Sezgin Merkez Kütüphnesi Danışma Biriminde bulunan yayın talep formu aracılığıyla yapabilirler.

Akademik ve İdari Personelimiz ise yayın taleplerini UYATS (Uludağ Üniversitesi Yayın Talep Sistemi) online talep sisteminden yapabilir.

Basılı Kitap ve Basılı Dergi talebinde bulunulmadan önce önerilen yayının üniversite kütüphane kataloglarında (merkez kütüphane dahil) olup olmadığı kontrol edilmelidir.

e-Kitap, e-Dergi talebinde bulunulmadan önce önerilen yayının Uludağ Üniversitesi Fuat Sezgin Merkez Kütüphnesinin e-yayınları içerisinde olup olmadığı kontrol edilmelidir.

Veritabanı talepleri ise sadece resmi yazı ile UDOS üzerinden gönderilmelidir.

 

Yayın Bağışı


Kütüphanemizde kitap bağışında bulunabilirsiniz. Kütüphaneye bağışlanan kitap, dergi vb. materyaller kütüphane ilgili birimi tarafından değerlendirilmekte ve koleksiyona katılmaya değer bulunan materyaller koleksiyona dahil edilmektedir. İlgili bağışların koleksiyona eklenip eklememesi ve kütüphane içinde nereye-nasıl yerleştireceği kararı ve yetkisi kütüphaneye aittir. Sayfaları yıpranmış, yırtık, çizilmiş ya da eksik olan bağışlar kabul edilmemektedir.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [21-Nis-2022 11:08]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [21-Nis-2022 11:08]

İçerik Görüntüleme : [1.351]