IMPACCT projesi kapsamında Bursa İlahiyat’tan iki öğrenciye hibe desteği ile JLU Giessen Üniversitesi’nde öğrenim hakkı.

JLU Giessen Üniversitesi’nin (Almanya) yürütücülüğünde sürdürülen ve Bursa Uludağ Üniversitesi’nin de ortak olduğu, İslam Dini Eğitimi ve İlahiyat Öğretmenliği öğrencilerinin kültürel değişimi temalı IMPACCT projesi kapsamında BUÜ’de İlahiyat alanında öğrenim gören iki öğrenci hibe desteği ile JLU Giessen Üniversitesi’nde öğrenim görebilir. Seçilen öğrencilere 600 EUR seyahat ve aylık 400 EUR hibe verilecektir. Başvuru ve seçilme koşulları Erasmus Programı ile aynıdır:

GANO: 2,20

Dil: 75/100

Programda İngilizce dersler de olmasına rağmen Almanca bilgisi tercih sebebidir.

Programla ilgili detaylı bilgi: https://www.uni-giessen.de/internationales/lehramtinternational/impacct/index

Program Tanıtım Broşürü: Folder_IMPACCT_2020_final[10147]

Haber Tarihi : [27-Kas-2020]