İşveren Danışma Kurulu Toplantısı

Fakültemizin İşveren Danışma Kurulu Toplantısı 24.02.2021 tarihinde Akademik Genel Kurul Salonu’nda yapılmıştır. Toplantıya, Dekanımız Prof. Dr. Bilal Kemikli, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Abdullah Karahan ve Prof. Dr. Muhammet Tarakçı, Bölüm Başkanlarımız Prof. Dr. Cağfer Karadaş, Prof. Dr. Kasım Küçükalp ve Prof. Dr. M. Asım Yediyıldız, Fakülte Kurulu üyelerimizden Dr.Öğr.Üyesi Mehmet Şanver, Akreditasyon Kurulu Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Selahattin Öz, Akreditasyon Kurulu üyesi Dr.Öğr.Üyesi Asiye Tığlı ve Doç. Dr. Mutlu Gül, Eğitim Kurulu Geliştirme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Birgül, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sabahattin Dülger, Bursa Merkez Anadolu İHL Müdürü Muhammet Altuntaş, BTSO Ali Osman Sönmez Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Bilal Yaşar Kartal, Fethiye Şehit Öğretmen Şekip Akın İlkokulu Müdürü Selim Karaköse, Mehmet Aker İlkokulu Müdürü Murat Kutlu, Demirci Sınav Koleji Müdürü Nihat Bingölbalı, Yedi Renkli Çınar Okulları Müdürü M. Fatih Çolak katıldı.
Toplantıda Fakültemizde akademik, sosyal ve idari bakımdan yapılanlar hakkında bilgi verildikten sonra, paydaşlarımızın görüş ve önerileri dinlendi. Toplantı tutanaklarının bir rapor haline getirildikten sonra raporda belirtilen hususlar Fakültemizin Sürekli İyileştirme çalışmaları bağlamında değerlendirilecektir.

Haber Tarihi : [25-Şub-2021]

Haber Görüntüleme : [1.126]