Ders Seçimleri Hakkında Öğrencilerimize Duyuru

DERS SEÇİMLERİ HAKKINDA ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURU

1. Ders seçme ve ders kaydı hususunda Üniversitemiz Akademik Takvimi’nde belirtilen tarihler esas alınmaktadır.
  2. Akademik takvimde belirtilen Ders Ekle/Sil süresinde sadece kapanan dersler bırakılıp yerine yeni ders seçimi yapılabilir.
  3. Ders seçimini gerçekleştiren öğrencilerimizin, akademik takvimde belirtilen tarihler dışında ders değişiklik talepleri eğitim ve öğretim sürecinin ahengini ve sınıf düzenini bozacağından uygun görülmemektedir.
  4. Otomasyon sisteminden kaynaklı sebeplerle dersini seçemeyen öğrencilerimiz  20 Şubat 2019 mesai bitimine kadar öğrenci işlerine müracaat etmeleri gerekmektedir.

DEKANLIK

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular