DOKTORA ÖĞRENCİMİZ GURBET KIZILTAN TÜBİTAK BURSU KAZANDI

Fakültemiz Felsefe ve Din Bilimleri Anabilim Dalı doktora öğrencisi Gurbet KIZILTAN, 2214-A Yurt Dışı Doktora Sırası Araştırma Burs Programı kapsamında 1 yıl süreli TÜBİTAK bursu kazandı. Kızıltan, bu program kapsamında Eylül 2018 tarihinden itibaren 1 yıl süre ile Amerika Birleşik Devletleri’nin önemli üniversitelerinden biri olan Boston College’da sosyal bilimsel din eğitimi yaklaşımı üzerine araştırmalar yapacak.

TÜBİTAK, 2214-A Yurt Dışı Doktora Sırası Araştırma Burs Programı kapsamında, doktora yeterlik sınavını geçmiş ve tez önerisi kabul edilmiş, T.C. vatandaşı doktora öğrencileri ile Tıbbi Bilimlerde uzmanlık öğrencilerine, tezleriyle ilgili araştırma ihtiyaçlarını yurt dışında bir araştırma ortamında çözmelerini sağlamak için destek vermektedir. Destek süresi en fazla 12 aydır. Söz konusu burs programı hakkında ayrıntılı bilgi edinmek isteyenler TÜBİTAK’ın web sayfasını ziyaret edebilirler.

Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [15-Mar-2018]