Bursa İlahiyat Vakfı İhtiyaç Bursu

T.C.
BURSA İLAHİYAT  VAKFI
BAŞKANLIĞI

2017-2018 güz yarıyılında kaynaklarımız ölçüsünde öğrencilerimize “İhtiyaç Bursu” tahsisi yapılacaktır.

İhtiyaç bursundan istifade edeceklerde aranan şartlar aşağıda belirtilmiştir. Bu şartlara haiz olanların İhtiyaç Bursu Talep Formlarını internet üzerinden temin ederek 06.10.2017 Cuma günü mesai bitimine kadar eksiksiz doldurup, vakfımıza teslim etmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimize duyurulur.

Yusuf DEMİRÖZ
                                                                                                                                                                                                                                                           Vakıf Müdürü

ARANAN ŞARTLAR:

*NOT: Kaynaklarımızın kısıtlılığı sebebiyle KYK ve Başbakanlık Bursu alan öğrencilerimizin İhtiyaç Bursu formu doldurmamaları gerektiği hususu duyurulur.

İhtiyaç Bursu Formu için tıklayınız

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular