Yüksek Lisans / Doktora Bursu

T.C.

BURSA İLAHİYAT VAKFI

ÖĞRENCİLERİMİZE,

2017-2018 güz yarıyılında kaynaklarımız ölçüsünde öğrencilerimize “Yüksek Lisans / Doktora Bursu” tahsisi yapılacaktır.

Yüksek Lisans / Doktora Bursundan istifade edeceklerde aranan şartlar aşağıda belirtilmiştir. Bu şartları haiz olanların Yüksek Lisans / Doktora Bursu Burs Talep Formlarını internet üzerinden temin ederek 29.09.2017 Cuma günü mesai bitimine kadar doldurduktan sonra Ana Bilim Dalı Başkanı’na onaylatıp, vakfımıza teslim etmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimize duyurulur.

Yusuf DEMİRÖZ

Vakıf Müdürü

ARANAN ŞARTLAR:

1. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Yüksek Lisans / Doktora’ ya Kayıt Olmak,
  2. Devamlı Öğrenci Olmak,
  3. Gelir Getirici Bir İşte Çalışmamak.

NOT:

YÜKSEK LİSANS - DOKTORA  BURSU TALEP FORMU 2017