İşletme Bölümü Akademisyenlerine Online 2244 Bilgilendirme Toplantısı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), TÜBİTAK’ın en önemli projelerden olan 2244 Sanayi Doktora Programı’nı tüm akademisyenlerine anlatmaya devam ediyor.

Aralık ayı içerisinde Bursa’daki birçok firma ve kurum ile 2244 işbirliği protokollerini sürdüren Bursa Uludağ Üniversitesi, üniversiteden daha fazla akademisyeni de projeye dâhil edebilmek için gayret gösteriyor. Bu hedefle BUÜ Teknoloji Transfer Ofisi’nin organizasyonu ve BOSİAD'ın destekleri ile ilk bilgilendirme toplantısı İşletme Bölümü’nde görev yapan akademisyenlerin katılımında gerçekleştirildi. Online yürütülen toplantıyı Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz da takip etti.

Yoğun bir katılımın olduğu toplantıda Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Aksel Eren tarafından 2244 Sanayi Doktora Programı hakkında detaylı bilgi aktarıldı.

Haber Tarihi : [22-Ara-2020]

Haber Görüntüleme : [1.768]