TOFAŞ STAJ ÇAĞRISI

TOFAŞ firması, TOFAŞ Mali Direktörlüğe bağlı Muhasebe Müdürlüğü bünyesinde Aralık 2020 – Ekim 2021 tarihleri arasında uzun dönem staj yapacak üniversite öğrencileri aramaktadır.

Başvuru kriterleri;

·        İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde eğitim görmekte olan; 3. veya 4. sınıf öğrencisi olması

·        Yukarıda belirtilen staj tarihlerinde öğrenciliğin devam etmesi

·        İyi derecede İngilizce bilgisine sahip olması ( Online İngilizce mülakat yapılacaktır)

·        Temel düzeyde muhasebe/finans bilgisine sahip ve bu alanda kendisini geliştirmek istemesi

·        Not ortalaması 2,50 ve üzeri olması

·        Sorumluluk sahibi, inisiyatif alabilen ve farkındalığı yüksek olması

·        Haftada en az 3 (üç) iş günü staja devam edebilmesi

** Uygun bulunan adaylarla 14 Aralık tarihinde staj başlatılacaktır. Pandemi sebebiyle stajlar online olarak gerçekleştirilecektir. Staj sigorta primleri firma tarafından karşılanacağı için üniversiteden onay belgesi gerekmemektedir.

Son Başvuru: 2 Aralık 2020, Çarşamba

Başvuru linki : https://live.peoplise.com/Tofas/Application/Landing/817e627c-b9ea-4f4b-81b2-bb35d808dea1

Haber Tarihi : [01-Ara-2020]

Haber Görüntüleme : [4.379]