BUÜ’de yeni dönemin ilk dersini Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın verecek
 BUÜ’de yeni dönemin ilk dersini Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın verecek

BUÜ’de yeni dönemin ilk dersini Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın verecek

 

Haber Tarihi : 25-09-2019

Uludağ Üniversitesi

 

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü ve Büyükelçi İbrahim Kalın, Bursa Uludağ Üniversitesi’nin 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Töreni’ne katılacak. Kalın, ayrıca öğrencilere yeni dönemin ilk dersini de verecek.

Bursa Uludağ Üniversitesi, 30 Eylül Pazartesi günü düzenleyeceği 2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemi Açılış Töreni’nde çok önemli bir ismi ağırlayacak. Törene Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü ve Büyükelçi İbrahim Kalın konuşmacı olarak katılacak. Akademik alanda yürüttüğü çok sayıda çalışması olan İbrahim Kalın, öğrencilerin de hazır bulunacağı törende yeni dönemin ilk dersini verecek.

BUÜ 2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemi Açılış Töreni, 30 Eylül 2019 Pazartesi günü Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Üniversite yönetimi, akademisyenler, idari personel ve öğrencilerin katılacağı törenin öncesinde saat: 09.30’da Görükle Yerleşkesi’ndeki Atatürk Anıtı’na çelenk konulacak. Tören alanında yapılacak saygı duruşu ve okunacak İstiklal Marşı’nın ardından etkinliğin düzenleneceği Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’ne geçilecek.

BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’un açılış konuşmasını yapacağı programda daha sonra Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın dönemin ilk dersini verecek.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [25-Eyl-2019]

Haber Görüntüleme : [1.086]