Fakültemizde Yuvarlak Masa Toplantıları Yapıldı.

Fakültemizde Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü, Dışişleri Bakanlığı ve Merkez Bankası temsilcilerinin katılımıyla yuvarlak masa toplantıları gerçekleştirilmiştir. Uluslararası İlişkiler  Bölümü öğretim elemanları ve doktora öğrencilerinin katılımıyla Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörü Doç. Dr. Ali Osman Öztürk, Dışişleri Bakanlığı Diplomasi Akademisi Başkanı Prof. Dr. Mesut Özcan ve Dekanımız Prof. Dr. Tayyar Arı'nın kısa sunumlarının ardından soru-cevap kısmıyla toplantı devam etmiştir.

İktisat Bölümü öğretim üyelerinin katılımıyla gerçekleşen diğer yuvarlak masa toplantısında ise Merkez Bankası Denetleme Kurulu Üyesi Doç. Dr. Mehmet Babacan ''Yeni Korumacılık ve Ticaret Savaşları'' başlıklı sunumunu yapmış ve toplantıya soru-cevap kısmıyla devam edilmiştir.

Haber Tarihi : [12-Nis-2018]

Haber Görüntüleme : [2.520]