Fakültemizin Akademisyenlerine Ödül

Akademisyenlerimize performans ödülü

Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü, 2016 yılı bilimsel çalışmalarına göre en başarılı akademisyenleri ödüllendirdi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden de yedi akademisyen, bölümlerinin en başarılı akademisyenleri seçildi. 2016 yılı performansları değerlendirilen Uludağ Üniversitesi’ndeki tüm öğretim üyelerine, toplam bir milyon lira değerinde destek sağlandı. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde yapılan törende, akademisyenler ödüllerini Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay’dan aldı.

Fakültemizden İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Yard.Doç.Dr.Filiz ERYILMAZ, Maliye Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr.Mehmet YÜCE, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr.Serpil AYTAÇ, İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Çağatan TAŞKIN, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr.Bekir PARLAK, Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr.Barış ÖZDAL ve Ekonometri Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr.Nuran BAYRAM ARLI ödül almıştır.

Haber Tarihi : [26-Oca-2018]

Haber Görüntüleme : [2.055]