IV. ULUSLARARASI MUHASEBE VE FİNANSMAN SEMPOZYUMU

Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi katkılarıyla İşletme Bölümü Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalı öğretim üye ve yardımcılarının organizasyon komitesinde yer aldığı IV. Uluslararası Muhasebe ve Finans Sempozyumu,  Muhasebe ve Finansman Öğretim Üyeleri Bilim ve Araştırma Derneği( MUFAD) ve  St Cyril and Methodius Üniversitesi Üsküp Ekonomi Enstitüsü işbirliği ile 3-5 Temmuz 2017 tarihleri arasında Ohrid/Makedonya’da gerçekleştirilmiştir. Bu Sempozyum için Makedonya,  Sırbistan, Libya  ve Türkiye’den 26 farklı üniversiteden gönderilen bildiriler hakem sürecinden geçirilerek 48 bildiri sözlü sunum için kabul edilmiştir. Sempozyum eş başkanı Prof. Ümit Gücenme Gençoğlu ve Prof. Tatjana PETKOVSKA MIRCEVSKA’nın açılış konuşmalarının ardından St Cyril and Methodius Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Biljana ANGELOVA, Rektör Prof. Nikola JANKULOVSKI ve Türkiye Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK Başkanı) Dr. Genç Osman YARAŞLI’nın açılış konuşmalarının ardından Sempozyum, açılış oturumundaki üç Keynote Speaker konuşması ile devam etmiştir.  03 Temmuz Pazartesi ve 04 Temmuz Salı  günlerinde toplam 95 katılımcı ile, paralel üç salonda sunumların yapıldığı Sempozyum programı, kapanış  seramonisi ile tamamlanmıştır. Kapanış seramonisinde  St Cyril and Methodius Üniversitesi ile Uludağ Üniversitesi arasında kurulan yakın ilişkilerin ileriye de taşınması dilekleriyle, iki üniversite öğrencilerinin Erasmus kapsamında  değişimini sağlamak  amacıyla bir anlaşma imzalanması kararı açıklanmıştır.

Sempozyum fotoğrafları için tıklayınız.

Haber Tarihi : [18-Tem-2017]

Haber Görüntüleme : [2.342]