İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tayyar ARI’nın DOSABSİAD Ziyareti
 İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tayyar ARI’nın DOSABSİAD  Ziyareti

Paydaşlarla ilişkileri geliştirmek amacıyla İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Tayyar ARI, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni (DOSABSİAD) ziyaret ederek, yönetim kurulu toplantısına konuk oldu. Toplantıya DOSABSİAD adına Başkan Sayın Hasan Moral ve yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi. Gerçekleştirilen toplantıda, karşılıklı işbirliği alanlarının neler olabileceği hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Dekan Arı, etkin staj fırsatlarının yaratılması gerektiğini vurgularken, Başkan Moral üniversite ile daha yakın ilişkiler geliştirilmesi gerektiğini ifade etti. Toplantı, gelecekte yapılacak çalışmaların planlanması için görüşmelere devam edileceği kararı ile son buldu.

Haber Tarihi : [06-Nis-2017]

Haber Görüntüleme : [1.317]