7. Yenilikçilik ve Yaratıcılık Sempozyumu'na katıldık

Uludağ Üniversitesi ile Bursa Sanayici ve İş Adamları Derneği (BUSİAD) işbirliğinde tasarlanan 7. Yenilikçilik ve Yaratıcılık Sempozyumu 9 Aralık 2016 tarihinde Podyum Davet’te gerçekleştirildi.

Dekanımız Prof. Dr. Tayyar Arı’nın, Uludağ Üniversitesi adına açılış konuşmasını yaptığı ve Doç.Dr.Kurtuluş Kaymaz’ın düzenleme kurulu üyeliği yaptığı etkinliğe, yemeksepeti.com kurucusu Nevzat Aydın, Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Üyesi Zeynep Tandoğan, alibaba.com Türkiye temsilcisi Orkan Aytulun, akademisyen-yazar Yüze Zerey ve Bilginet E-Ticaret A.Ş CEO’su Tolga Yücel katıldı.

İş dünyasından girişimci ve profesyonellerin oluşturduğu 800'den fazla kişinin katılımıyla inovasyon ve pazarlama ana teması ile gerçekleştirilen sempozyumda konuşmacılar inovatif pazarlama stratejileri ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi.

Haber Tarihi : [09-Ara-2016]

Haber Görüntüleme : [1.587]