EMEKLİ PERSONELİMİZ ŞABAN BAYTAR'IN VEFATI

.Fak<DFFFülteFakültemiz emekli personeli Şaban BAYTAR’ı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Kıymetli personeliCmize Allah’tFakültemiz emekli personeli Şaban BAYTAR’ı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Kıymetli personelimize Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Mekanı cennet olsun.an rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Mekanı cennet olsun.miz emFakültemiz emekli personeli Ş4aban BAYTAR’ı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Kıymetli personelimize Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Mekanı cennet olsun.ekli personeli Şaban BAYTAR’ı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Kıymetli personelimize Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

Haber Tarihi : [25-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [1.287]