KEP ATMA TÖRENİ

Değerli Mezunlar,

Kep atma töreni 28 Eylül Salı günü Atletizm Pistinde yapılacaktır.

Tören Saat 15:00’de başlayacaktır.

Törene Katılacak tüm öğrenci ve velilerin en az bir saat önce tören alanına gelmeleri gerekmektedir.

Saat 14:00’den sonra tören alanına giriş yapılamayacaktır. Girişte oluşabilecek yığılmayı önlemek için öğrencilerin daha erken saatlerde tören alanına giriş yapması önemlidir.

Tüm katılımcılar tören alanına girişte aşı kartlarını ya da PCR negatif sonuçlarını hazır bulundurmalıdırlar.

Öğrenci velileri tribünde kendilerine ayrılan alandan töreni izleyebilecektir. Törene katılımın yoğun olması sebebiyle ileri yaşta, kronik hasatlığı olan ya da riskli misafirlerin törene katılmaması önemle rica olunur.

Mezunlar tören alanına girdikten sonra çim alanda kendi Bölümleri için ayrılan alanda yerlerini almalıdırlar.

Tören boyunca sosyal mesafe ve maske kurallarına riayet edilmesini önemle rica ederiz.

Haber Tarihi : [22-Eyl-2021]

Haber Görüntüleme : [4.722]