2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİ STAJ DUYURUSU HK.

2022 YAZ DÖNEMİ STAJ DUYURUSU

Fakültemiz öğrencilerine 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 5. maddesi ile Bursa Uludağ Üniversitesi İ.İ.B.F. öğrenci staj yönergesinde belirtilen kurallar çerçevesinde staj (20 işgünü) yapma imkanı sağlamış bulunmaktadır.

Buna göre Staj başvurusu yapmak isteyen öğrencilerin aşağıda belirtilen şartları sağlaması gerekmektedir.

1. Disiplin cezası almamış olmalı,
  2. GANO’su 2 ve üzerinde olmalı,
  3. 2’nci, 4’üncü ve 6’ncı yarıyıl öğrencisi veya 2021/2022 Eğitim-Öğretim yılı sonunda mezuniyet dilekçesini vermemiş 8’nci yarıyıl öğrencisi olmalı,
  4. Fakültemize giriş tarihinden itibaren 8’inci yarılını dolduran (artık yıla giren) öğrencilerimize staj yaptırılmayacaktır.

Staj Başvuru Tarihleri

Başvurular                    : 9 Mayıs 2022 Pazartesi

Son başvuru tarihi       : 31 Ağustos Çarşamba

Başvuru Şartları;

1. Son 6 ayda çekilmiş 2 adet fotoğraf,
  2. 2 adet firma onaylı başvuru belgesi,

Staj Başlama Tarihi

20 Haziran 2022 tarihinden itibaren başlayacak olup, 2022/2023 Eğitim Öğretim dönemi başlamadan sonlandırılacaktır.

Son staja başlama tarihi 12 Eylül 2022 olacaktır.

Yukarıda belirtilen şartları sağlayan öğrencilerimizin Fakültemiz anasayfasında bulunan staj başvuru formundan 2 adet çıktı alarak işyerine onaylattıktan (işyeri kaşesi ve yetkili imzası olacak) sonra Staj Büromuza teslim edecektir. Form üzerinde iletişim bilgileri (mail, telefon ve öğrenci numarası) muhakkak doldurulacaktır. Eksik bilgi içeren formlar kabul edilmeyecektir. Başvurular elden kabul edilecektir. Stajı kabul edilen öğrenci, staja başlamadan 7 gün önce evraklarını Fakültemiz Staj Bürosundan teslim alması gerekmektedir.

Sorularınız için mail adresimiz iibfstaj@uludag.edu.tr’dir.

YAZ OKULU YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Yaz Okulu Öğrenimi yapacak öğrenciler, Yaz okulu dersleri ile staj çakışmayacak şekilde staj yapabilirler.

NOT: Başvuru Belgeniz, Sigorta Giriş Bildirgeniz ve Değerlendirme Formunuz elden verilecektir.

STAJ BAŞVURU FORMU I İÇİN TIKLAYINIZ

STAJ BAŞVURU FORMU II İÇİN TIKLAYINIZ