MEZUNİYET AŞAMASINDA FAZLADAN ALINACAK DERS BAŞVURU SÜRECİ

MEZUNİYET AŞAMASINDA FAZLADAN ALINACAK DERS BAŞVURU SÜRECİ

Koşul: 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonunda mezun olacak  ve ''B.U.Ü. Önlisans ve Lisans Öğretim Yönetmeliği"nin 27. maddesinin 8. fıkrasında belirtilen koşullara sahip öğrenciler (Alabileceği en fazla ders yükü kadar derse yazılan ve bölüm veya programdan mezun olabilmesi için ders yükünü aşacak durumda sadece bir dersi kalan öğrenciler bu tek derse de yazılmak koşuluyla ders yükünü bir ders arttırabilirler) ilave Ders başvurusunda bulunabilirler. 

 

Öğrencilerin ilave ders alabilmeleri için, “Mezuniyet Aşamasında Fazladan Alınacak Ders Başvuru Formu”nu doldurarak, en geç 11 Şubat 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar  Mezuniyet Komisyonu’ndan onay almak için bağlı oldukları Bölüm Başkanlığı’na başvurmaları gerekmektedir. İlgili komisyonlar tarafından uygun görülen formlar Bölüm Sekreterlikleri tarafından 21 Şubat 2022 tarihine kadar, Merkezi Otomasyon Birimine teslim edilecektir. Öğrenciler adına ilave ders kayıt işlemi Öğrenci İşleri personeli tarafından yapılacaktır.

Öğrenciler mailin konu kısmına İLAVE DERS BAŞVURUSU yazarak doldurdukları formu kayıtlı oldukları bölümün mail adresine göndermelidir. 

BÖLÜM MAİL ADRESLERİ

İKTİSAT

iktisatsek@uludag.edu.tr

MALİYE

maliyesek@uludag.edu.tr

ÇALIŞMA EKONOMİSİ

cekosek@uludag.edu.tr

İŞLETME

isletmesek@uludag.edu.tr

SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ

kamuyonetimi@uludag.edu.tr

ULUSLARARASI İLİŞKİLER

ulusek@uludag.edu.tr

EKONOMETRİ

ekonometrisek@uludag.edu.tr

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [04-Şub-2022 21:33]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [04-Şub-2022 21:40]

Duyuru Görüntüleme : [2.493]