BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI GÜNCEL (2021-2022 GÜZ YARIYILI)

BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI

SINAV KURALLARI İÇİN TIKLAYINIZ. 

TÜRK DİLİ, ATATÜRK İLKELERİ VE İNKİLAP TARİHİ VE YABANCI DİL DERSLERİNİN SINAVLARI ONLINE DİĞER TÜM DERSLERİN (ZORUNLU-SEÇİMLİK ) SINAVLARI YÜZYÜZE YAPILACAKTIR. 

Sınav Çakışması Sebebiyle Mazeret Sınav Hakkı: Bir günde aynı yarıyıldan olmak koşuluyla, (5/i dersleri hariç) 3 ve üstü dersten sınava girecek öğrenciler ile sınav programında aynı gün ve aynı saatte olmak kaydıyla çakışan dersleri olan öğrenciler mazeret sınavından yararlanabileceklerdir. Sınav Çakışması sebebiyle mazeret sınavı hakkı talebinde bulunacak öğrenciler, en geç 28 Ocak 2022 Cuma  günü measi bitimine (17:30) kadar  mazeret sınavı dilekçesini doldurarak mazeretiibf@uludag.edu.tr adresine mail atmalıdırlar.  Sınav çakışması sebebiyle mazeret sınav hakkı tanınan örğencilerin sınavları 8 Şubat 2022 tarihinde yapılacaktır. Mazeret sınavları yüzyüze yapılacak olup sınavın saati ve yeri dersin öğretim elemanı tarafından Ukey üzerinden duyrulacaktır. 

Bütünleme Sınavında COVİD 19 testi pozitif olan ve karantinası devam eden öğrenciler raporlarını mazeretiibf@uludag.edu.tr adresine mail atmalıdır. 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [21-Oca-2022 08:36]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [31-Oca-2022 07:18]

Duyuru Görüntüleme : [16.475]