Azami Süre Sonu Sınavları Sonunda Ders Kaydı Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

AZAMİ SÜRE SINAVLARI SONUNDA DERS KAYDI YAPTIRMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Bursa Uludağ Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliği'nin

15. Maddesi'nin 5. Fıkrası gereğince;

Ek sınavlar sonunda mezuniyet için kalan ders sayısını hiç almadıkları ve devam koşulunu yerine getirmedikleri dersler de dahil olmak üzere 2-5 derse indiren öğrencilere üç(3) yarıyıl;

Ek sınavları almadan 2-5 dersi kalan öğrencilere ise dört(4) yarıyıl süre tanınır. Verilen ek süreler sonunda mezuniyet için bir (1) den fazla dersi kalan öğrencilerin Üniversite ile ilişiği kesilir. Ek süre verilen öğrenciler Katkı payı/Öğrenim Ücreti yükümlülüklerinin yerine getirerek kayıtlarını yenilemek zorundadırlar.

Yukarıdaki koşulları sağlayan ve azami süre sonunda ders kaydı hakkı kazan öğrencilerimizin;

26-30 EKİM 2021 Tarihleri arasında (Mazeretli Ders Kaydı Yenileme Formunu) doldurarak iibfogis@uludag.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Belirtilen süre içinde Mazeretli Ders Kaydı Yenileme Formunu göndermeyen öğrencilerin ders kaydının yapılmayacağı önemle duyurulur.

MAZERETLİ DERS KAYDI YENiLEME FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular