İİBF ÖĞRENCİLERİ İÇİN İSTEĞE BAĞLI STAJ DUYURUSU

2020 YAZ DÖNEMİ STAJ DUYURUSU

Fakültemiz öğrencilerine 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 5. maddesi ile Bursa Uludağ Üniversitesi İ.İ.B.F. öğrenci staj yönergesinde belirtilen kurallar çerçevesinde staj (20 işgünü) yapma imkânı sağlamış bulunmaktadır.

Buna göre Staj başvurusu yapmak isteyen öğrencilerin aşağıda belirtilen şartları sağlaması gerekmektedir.

1. Disiplin cezası almamış olmalı,
  2. GANO’su 2 ve üzerinde olmalı,
  3. 2’nci, 4’üncü ve 6’ncı yarıyıl öğrencisi veya 2019/2020 Eğitim-Öğretim yılı sonunda mezuniyeti söz konusu olmayan 8’nci yarıyıl öğrencisi olmalı.

Staj Başvuru Tarihleri

1. DÖNEM 08 HAZİRAN-19 HAZİRAN
  2. DÖNEM 06 TEMMUZ – 17 TEMMUZ

BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHLERİ

1.DÖNEM

STAJ BAŞLAMA                                                  : 1  TEMMUZ 2020               ÇARŞAMBA

STAJ BİTİŞ

HAFTASONU ÇALIŞMAYACAKLAR İÇİN     : 29 TEMMUZ 2020              ÇARŞAMBA

HAFTASONU ÇALIŞACAKLAR İÇİN              : 24 TEMMUZ 2019              SALI

2.DÖNEM

STAJ BAŞLAMA                                                    : 4 AĞUSTOS                       SALI

STAJ BİTİŞ

HAFTASONU ÇALIŞMAYACAKLAR İÇİN        : 31 AĞUSTOS 2020            PAZARTESİ

HAFTASONU ÇALIŞACAKLAR İÇİN                 : 26 AĞUSTOS 2020            ÇARŞAMBA

Yukarıda belirtilen şartları sağlayan öğrencilerimiz, aşağıdaki linkte yer alan staj başvuru formundan çıktı alarak işyerine onaylattıktan (işyeri kaşesi ve yetkili imzası olacak) sonra ilgili belgeyi taratarak Staj Büromuzun mail adresine (iibfstaj@uludag.edu.tr) ….@uludag.edu.tr  uzantılı öğrenci mail adreslerinden mail atmalıdır. Form üzerindeki iletişim bilgileri (mail, telefon ve öğrenci numarası) mutlaka doldurulmalıdır. Eksik bilgi içeren formlar kabul edilmeyecektir. Staj Başvuruları online yapılacaktır. Stajı kabul edilen öğrenciye mail olarak evrakları iletilecektir.

Staj Başvuru Formu (Fakülte Onaylı)

Staj Başvuru Formu

Not: Staj başvurusunda bulunduğunuz kurum/kuruluş fakülte onayı arıyorsa fakülte onaylı staj başvuru formunu kullanınız. Onaylı staj başvuru formu pdf formatında olduğu için formun çıktısı alındıktan sonra üzeri elle doldurulmalıdır.

Mail adresimiz:

iibfstaj@uludag.edu.tr

NOT: Başvuru Belgeniz, Sigorta Giriş Bildirgeniz ve Değerlendirme Formunuz mail ortamda tarafınıza iletilecektir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [07-Haz-2020 17:49]