DENEME SINAVI

Sevgili Öğrenciler,

28 Mayıs Perşembe günü başlayacak olan final sınavlarınız öncesinde, sistemi tanımanız ve deneyim kazanmanız için UKEY üzerinden bir deneme sınavı tanımlanmıştır.

Bu amaçla öğrenci otomasyon sistemlerinize bir Deneme Dersi eklenmiştir. Tüm Fakülte öğrencileri rastgele biçimde iki gruba ayrılmış ve her bir grup için Deneme Dersi 1 ve  Deneme Dersi 2 sınavları tanımlanmıştır.

Deneme sınavına girmek zorunlu değildir. Ancak sistemi tanımak, olası sorunları tespit etmek açısından sınava girmeniz faydanıza olacaktır. Deneme sınavı değerlendirmeye alınacak bir sınav değildir. Sınav sorularının final sınavlarınızda sorulacak sorularla bir ilişkisi bulunmamaktadır. Sınav basit düzey genel kültür sorularından oluşmaktadır.

Sınav Tarihi: 22.05.2020 Cuma

Sınav Saati:

IBF9999-1 DENEME DERSİ İ.İ.B.F : 14:00

IBF9999-2 DENEME DERSİ İ.İ.B.F : 15:00

Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [20-May-2020 13:48]