Uludağ Üniversitesi Anasayfa

Etkinlik Yeri : Kemer, Antalya
Etkinlik Başlangiç Tarihi : 19-Eki-2017
Etkinlik Bitiş Tarihi : 22-Eki-2017
Etkinlik Başlangiç Saati :
Etkinlik Bitiş Saati :
Etkinlik Açıklama :

Fakültemiz, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkileri Bölümü ev sahipliğinde yapılacaktır.

2005 yılında, 5. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümleri toplantısına ev sahipliği yapan Fakültemiz Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü,   18. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümleri Kongresi’ni de düzenleme sorumluluğunu üstlenmiştir.  Kongre Düzenleme Kurulu tarafından ana teması “Sosyal Politikada Dönüşümler” olarak bilinen Kongre, 19-22 Ekim 2017 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecektir. Kongre, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonunun (TÜRK-İŞ) destek ve işbirliği ile gerçekleştirilmektedir.

İki gün sürecek Kongre, davetli konuşmacıların katılacağı “Türkiye’de ve Dünya’da Sendikal Dönüşümler” başlıklı ana oturumla başlayacak, 11 ayrı oturumda  Sendikal gelişmeler, sosyal güvenlik, istihdam ve işsizlik, çalışma hayatında kadın, iş sağlığı ve güvenliği, çalışma hayatında özel gruplar, sosyal politikada çağdaş gelişmeler başlıklı 52 ayrı bildiri sunulacaktır.

Türkiye’de değişik üniversitelerde görev yapan 150’ye yakın öğretim üye ve yardımcısı ile Türk-İş’e bağlı 90’a yakın sendikacının katılacağı Kongre’nin son günü Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümlerinin sorunlarının ele alındığı özel değerlendirme toplantısı yapılacaktır.

© 2016 Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi.