Üniversitemiz Ar-Ge Koordinatörlüğünden Fakültemize Ziyaret

BUÜ Ar-Ge Koordinatörü Prof. Dr. Esra KARACA, Koordinatör Yardımcıları, Prof. Dr. Fatma ESEN, Doç. Dr. Hasan BAYRAM ve Öğr. Gör. Koray AKİ Fakültemize bir çalışma ziyareti gerçekleştirdiler. Fakülte Ar-Ge Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi E. Utku ÇAKIR ve Prof. Dr. Atila ERKAL’ın da hazır bulunduğu toplantıda Prof. Dr. KARACA, Ar-Ge Koordinatörlüğünün faaliyetleri ve geleceğe dönük planlamaları hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Ar-Ge Koordinatörlüğünün ziyaretinin ne denli önemli olduğunu vurgulayan Dekan Prof. Dr. Halit AKER, Hukuk Fakültesi’nin akademik yapısı, eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetleri ile Araştırma Üniversitesi hedefleri kapsamında Fakülte’de gerçekleştirilebilecek bilimsel projeler hakkında görüş ve önerilerini ifade etti. Karşılıklı fikir alışverişi ile zenginleşen ziyaretlerinden dolayı BUÜ Ar-Ge Koordinatörü Prof. Dr. KARACA ile değerli ekibine teşekkür ediyoruz.

Haber Tarihi : [18-Nis-2024]

Haber Görüntüleme : [114]