Mazeret Sınavı Duyurusu (09.01.2024)

Ara sınavlara sağlık vb. haklı mazeretleri sebebiyle giremeyen öğrencilerin buna ilişkin belgelerini en geç 22.01.2024 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar Fakültemiz öğrenci işlerine mazeret dilekçesiyle teslim etmeleri gerekmektedir.

Ara sınava girmiş olan öğrencinin mazeret sınavına girme talebi raporlu olsa bile kabul edilmeyecektir. Ayrıca sağlık raporlarıyla ilgili seçmeli derslerin ara sınav mazeretlerinde yapılan açıklamalar geçerli olup Yönetmeliğin 30. maddesine göre “Tam teşekküllü bir sağlık kurumu/kuruluşu tarafından düzenlenen sağlık kurulu raporu ile belgelediği sağlık sorunu” mazeret nedeni olabilecek ve tek hekim tarafından imzalanmış sağlık raporlarına dayanılarak ya da Yönetmeliğin 30. maddesinde sayılan diğer haller dışında mazeret sınavı hakkı tanınmayacaktır.

Mazeret sınavları 29 Ocak – 03 Şubat 2024 tarihlerinde yapılacaktır. Program bilahare ilan edilecektir.

* Mazeret Sınavı Talep Formu için Tıklayınız.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [09-Oca-2024 10:09]