UKRAYNA-RUSYA SAVAŞI NEDENİYLE UKRAYNA’DAKİ YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARINDA EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERİN YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSU UYGUN GÖRÜLENLER

T.C.

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ

2. SINIF

-   H.. TUN..

-   Fakültemize yapılan diğer başvurular uygun görülmemiştir

Kayıt Tarihi                           : 21-22 Nisan 2022

Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin yatay geçiş başvurularında ibraz etmesi gereken ancak olağanüstü şartlar nedeniyle ibraz edemedikleri ve kişinin öğrenciliğini kanıtlayan belgelerini (öğrenci belgesi, transkript belgesi, pasaport, emniyetten alınan giriş-çıkış kayıtları vb.) kesin kayıt sırasında ibraz etmeleri gerekmektedir.

Kesin kayıt sırasında belgelerin asıllarını ibraz edemeyen öğrencilerin kayıtları Geçici Kayıt olarak yapılacaktır.

Eksik belge nedeniyle Geçici Kayıt yaptıran öğrenciler 25 Temmuz 2022 tarihi mesai bitimine kadar eksik belgelerini tamamlayarak, kayıt yaptırdıkları birime teslim etmek zorundadırlar. Eksik belge nedeniyle Geçici Kayıt yaptıran öğrenciler eksik belgelerini belirtilen süre sonunda teslim etmemesi durumunda geçici kayıtları iptal edilerek, ilişikleri kesilecektir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [20-Nis-2022 12:22]