YAZ OKULU SINAV DUYURUSU

YAZ OKULU VERGİ HUKUKU SINAVI

VİZE SINAVI: 21.08.2020 tarihinde saat: 09:00'da online test olarak yapılacaktır.

Online sınav ile ilgili teknik bilgiler için aşağıdaki sayfayı incelemeniz ve gerekli tüm teknik imkanlarınızı sınav gün ve saatinde hazır bulundurarak gerekli tüm kontrolleri yapmış olmanız gerekmektedir.

Sınav esnasında yaşanabilecek hiçbir teknik sorun, mazeret sınav hakkı için geçerli olmayacaktır.

Sağlık sorunları dolayısıyla vize sınavına girememiş olan öğrenciler, sağlık durumlarına ilişkin resmi kurumlardan aldıkları raporu- Mazeret Komisyonu incelemesinde onay verilmesi şartına bağlı olarak- ibraz ederek mazeret sınavına katılabilirler. Sağlık Raporları Komisyon tarafından incelenecek ve uygun bulunması halinde sınav hakkı tanınacaktır. Mazeret sınavı ile ilgili müracaat, bir dilekçe ekinde ve resmi sağlık kuruluşu raporu ile birlikte hukukogis@uludag.edu.tr adresine elektronik posta olarak yönlendirilecektir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [11-Ağu-2020 09:51]