Ek Kredi Dilekçesi Veren Öğrencilerin Dikkatine

EK KREDİ DİLEKÇESİ VEREN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Yıllık Öğrenciler - Güz Yarıyılında bütün AKTS'ni kullanmış olan ve mezun olabilmesi için sadece 1 adet Bahar YY seçimlik dersi kalanlar,

-Güz Yarıyılından artan AKTS kredisi ile Bahar YY sadece 1 adet Bahar YY seçmeli dersi seçebilmiş olan, ancak mezun olabilmesi için geriye sadece 1 adet Bahar YY seçmelisi kalanlar, Dönemlik Öğrencilerden ise;

-Bahar Yarıyılında tüm AKTS'ni kullanmış ancak mezun olabilmesi için geriye sadece 1 tane zorunlu veya seçmeli dersi kalmış öğrenciler.

-Dönemlik öğrencilerden Güz Yarıyılında hiç dersi kalmamış olmalı. Durumu bu şartlara uyan öğrencilere ek olarak 1 ders seçme hakkı verilebilecektir. Ders seçim işlemi Öğrenci İşleri tarafından yapılacaktır. Durumu bu şartları uyan öğrencilerin öğrenci işlerine başvurmaları gerekmektedir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [27-Şub-2020 11:32]