SAYIN REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. A. SAİM KILAVUZ VE EKİBİNDEN OKULUMUZA ZİYARET
 SAYIN REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. A. SAİM KILAVUZ VE EKİBİNDEN OKULUMUZA ZİYARET

Üniversitemiz Rektörü  Prof. Dr. A. Saim KILAVUZ, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU ve Prof. Dr. Adem DOĞANGÜN,  MEYOK Koordinatörümüz Prof. Dr. Soner ALTUN, DAĞDER eski başkanı Üniversitemiz Senato Üyesi Prof. Dr. Ali KAYA   ve Genel Sekreterimiz Osman DİKMEN'in katılımlarıyla 03 Kasım 2020 tarihinde Harmancık Meslek Yüksekokulumuza ziyarette bulunmuşlardır.

Sayın Rektörümüz ve Ekibi Meslek Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Halil ÜNAL’ın katılımıyla ilçe Kaymakamı Sayın Muhammed Furkan TUNA ve ilçe Belediye Başkanı Sayın Yılmaz ATAŞ’ı makamlarında ziyaret ederek İlçe ve Yüksekokulun gelişimi, işbirliği, kamu ve özel sektördeki gelişimleri hakkında istişarelerde bulunmuşlardır. Ayrıca Bursa Büyükşehir Belediyesi, Harmancık İlçe Belediyesi ve Harmancık Meslek Yüksekokulunun ortaklaşa projesi olan “Harmancık Kent Mobilyaları Üretim Tesisi”nde yerinde ziyaret ederek incelemeler yapmışlardır.

Sayın Rektörümüz ve Ekibi, İlçe Kaymakamlığımızı ve Belediye Başkanlığımızı ziyaretlerinin ardından Meslek Yüksekokulumuza gelerek, okulumuz binasında incelemelerde bulunmuşlar ve okulumuzda yenilenmiş ve yeni oluşturulmuş uygulama alanlarımızın açılışını gerçekleştirmişlerdir.

Bursa Uludağ Üniversitesi Harmancık Meslek Yüksekokulu’nun, TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programı II. Doğrudan Hibe Çağrısı için sunduğu Proje kapsamında yapılan Mobilya ve Dekorasyon Programı Atölyemiz ile Programa ait 26 bilgisayardan oluşan Bilgisayar Destekli Tasarım Salonunun açılışları Rektörümüz, İlçe Kaymakamımız, İlçe Belediye Başkanımız ve Yüksekokul Müdürümüz tarafından yapılmıştır.

Ayrıca Aşçılık Programı öğrencilerin mutfak bilgilerinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla İNOKSAN A.Ş.’nin okulumuz Aşçılık Uygulama Mutfağına bağış yaptığı ekipmanlarla yeniden dizayn edilen ve geliştirilen Aşçılık Uygulama Mutfağı Laboratuvarının açılışı da yapılmıştır.

Ziyaretlerinde Sayın Rektörümüz ve Rektör Yardımcılarımız, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz eşliğinde Akademik Personel ile toplantı yapıp taleplerini dinleyerek değerlendirmişlerdir.

Harmancık Eko Turizm Tesislerinde İlçe Belediye Başkanımız ve Meslek Yüksekokulumuz tarafından organize edilen yöresel lezzetlerin ikramından sonra tesis gezilerek planlanan projeler hakkında bilgi alınmıştır.

Sayın Rektörümüze ve Saygıdeğer Ekibine Meslek Yüksekokulumuzu ve İlçemizi onurlandırdıkları için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [05-Kas-2020]

Haber Görüntüleme : [1.737]