31. Madde Ek Sınav (Yaz Öğretimi Öncesi) Başvuruları

Bursa Uludağ Üniversitesi Önlisans ve Lisans Öğretim Yönetmeliğinin 31.maddesine göre;

Ön Lisans Programındaki tüm dersleri alan, devam koşulunu yerine getirerek yarıyıl sonu sınavlarına giren ve stajını tamamlayan öğrenciye öğrenciliği boyunca 1 defaya mahsus olmak üzere aşağıdaki koşullarda ek sınav hakkı verilir.

a) Not ortalamasına katılan en çok iki dersten (FF) veya (FD) notu alan öğrenciye,

b) Son iki yarıyılda (FF) veya (FD) notu almadıkları halde, mezun olmaları için gerekli GANO 2.00’den az olan öğrencilere, GANO’ sunu 2.00’ye yükseltmeleri için,(DD),(DC),(CC) notunu aldıkları kredili en çok iki ders için ek sınav hakkı verilir.

d) Bir dersin harf notu D (Devamsız) ise ek sınav hakkından yararlanılamaz.

NOT: Öğrenciler Ek Sınav başvurularını öğrenci işleri birimine dilekçe ile mutlaka 30 Haziran - 01 Temmuz 2020 tarihine kadar başvurması gerekmektedir. Ekte bulunan dilekçeyi doldurup e-mail yolu ile (hrmnogis@uludag.edu.tr)  ulaştırabilirsiniz. Göndermiş olduğunuz dilekçenin ulaşıp ulaşmadığını öğrenmek için mutlaka öğrenci işleri birimini aramalısınız. Sınav Takvimi daha sonraki günlerde ilan edilecektir.

Ek sınav başvuru dilekçesi için tıklayınız.

İletişim: 0224-881 32 11       E-Mail:hrmnogis@uludag.edu.tr

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular